CD&V Hemiksem neemt de haven van Antwerpen op sleeptouw!


zaterdag, 15 april, 2017

Dit jaar plant CD&V Hemiksem alweer een leuke uitstap voor alle leden en voor iedereen die graag met ons meegaat! We zullen ons deze keer naar de haven van Antwerpen begeven om het nieuwe havenhuis te bekijken en om in de namiddag een havenrondvaart te doen.

Op 14 mei 2017 verzamelen we om 09u15 voor de ingang van het havenhuis te Antwerpen. Ons dagprogramma ziet er als volgt uit:

  • 09u30 aankomst aan Havenhuis;
  • 10u – 12u presentatie door schepen Marc Van Peel (Schepen voor Haven, Industrie & Werk en voorzitter Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen) en rondleiding door het havenhuis van Antwerpen;
  • 12u30 tot 15u30 havenrondvaart door de haven van Antwerpen. Er wordt door ons een lunchmaaltijd voorzien op de boot (dranken niet inbegrepen).

Het einde wordt verwacht rond 16u. 

Voor onze leden kunnen wij de volledige dag (maaltijd inbegrepen) aanbieden voor 35 euro per persoon. Voor niet-leden komt de prijs op 38 euro. 

Gelieve in te schrijven uiterlijk op 29 april 2017. Opgelet: omwille van veiligheidsmaatregelen van het havenhuis is dit de laatst mogelijke inschrijvingsdatum! 

Bij uw inschrijving dient u ook de voor– en achternaam van de deelnemers door te geven.

Voor meer informatie of om in te schrijven kan u terecht bij Joyce Vercauteren via joyce@cdenvhemiksem.be of 0498 61 34 60.